VILA STORŽIČ

V vaši Bašelj v bližini Preddvora smo na sončni in idilični lokaciji zgradili kvalitetno večstanovanjsko stavbo v kateri je na voljo še eno neprodano stanovanje in sicer:

  • Zelo prostorno in svetlo 3-sobno duplex stanovanje, skupne površine 118 m2 (brez balkona in kletne shrambe pa 109 m2), ki se nahaja v 2. nadstropju in mansardi 8-stanovanjskega objekta.
  • Stanovanje v prvi etaži obsega svetel, zračen in zelo prostoren dnevni prostor s kuhinjo (51 m2) in izhodom na balkon (s čudovitim južnim panoramskim pogledom na okoliško krajino in naravo), spalnico, kopalnico in hodnik.
  • Iz dnevnega prostora vodijo polžaste stopnice v drugo etažo – mansardo, kjer se nahaja velika soba (35 m2), ki jo je možno pregraditi in tako dobiti dve otroški sobi.
  • Stanovanju pripada tudi kletna shramba.

Objekt je bil grajen kvalitetno, z uporabo sodobnih materialov, arhitektura se lepo vklaplja v okolico, zagotovljeno je tudi zadostno število parkirnih mest v bližini objekta.

Lokacija je idilična, na koncu naselja, s čudovitim panoramskim pogledom vse od Krvavca, Kranja, do Julijcev s Triglavom na čelu in ponuja obilo možnosti za rekreacijo, sprehode in igro otrok v neokrnjeni naravi.

Od vasi do Kranja vodi nova cesta, šola, vrtec, trgovina, lekarna, zdravnik, pošta… so oddaljeni 3 km, do Kranja pa je slabih 10 minut vožnje.

Cena: 179.400,00 EUR

Za pravilno delovanje spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke imenovane piškotki, ki so nujni za delovanje in so že dovoljeni. Vaša izbira je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo.