NASLOVNICA O PODJETJU REFERENCE KONTAKTI POVPRAŠEVANJE VIZIJA ZAPOSLITEV

DOBRODOŠLI V SANINGU!

Saning je evropsko usmerjeno podjetje, ki izvedbeno pokriva celovit visoko kvaliteten nivo sanacij, rekonstrukcij, gradenj in opremljanja objektov.
Od leta 1989 podjetje napreduje v smislu kakovosti, profesionalnega pristopa in brezkompromisne strokovnosti.
Svojim naročnikom nudi celovite tehnološko-tehnične rešitve in izvedbo.
Saning skupina s svojimi partnerji izvaja projekte s preko 100 strokovno usposobljenimi sodelavci in v sodelovanju z raznimi inštitucijami ter strokovnjaki svetovnega formata.
Visoko kakovost dosegamo s pomočjo vrhunske opreme, dolgoletnih izkušenj in tradicije.
V zadnjih 18 letih je bilo v zadovoljstvo naročnikov izvedenih preko 3000 referenčnih projektov tako doma kot v tujini.
Pri izvedbah uporabljamo naravne kot tudi tehnološko napredne umetne materiale, npr. razni kompoziti s karbonskimi vlakni itd.
Izvajamo ekološko naravnane aplikacije na osnovi naravnih mineralnih materialov, kot tudi na bazi umetnih smol, npr. epoksidnih, poliurethanskih ali drugih polimernih formulacij, z najnaprednejšimi izvedbenimi tehnologijami aplikacij. Pri tem dosegamo visoko konstrukcijsko in tehnološko napredne produkte in visoko kemijsko rezistentnost (npr. v industriji ali atmosfersko zahtevnih pogojih eksploatacije).

V Saningu so bili za potrebe naročnikov razviti sistemi sanacije vlage po principu prezračevalnih oblog. Za človeku prijazno ekološko saniranje in gradnjo pa so bili razviti sistemi z uporabo specialnih pucolanskih naravnih vezivnih materialov z blagovno znamko Ecotrass.

Razvoj ni mogel obiti večnega problema naravno pogojenega delovanja (krčenje - raztezanje) lesenih talnih oblog, zato je nastal patentiran sistem fleksibilno stikovanih lesenih talnih oblog - ladijskih podov z blagovno znamko WoodFlex.

Z vodilnimi arhitekti je bil razvit tudi vsestransko prilagodljiv program notranje opreme iz masivnega lesa z blagovno znamko Sans.

SANACIJE OBJEKTOV GRADNJA IN INŽENIRING POHIŠTVO, MIZARSTVO RAZVOJ IN PRODUKTI
© Saning International d.o.o.
Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET