GRADNJA VSEH VRST GRADBENIH OBJEKTOV

Blagovna znamka Saning pooseblja dolgoletne izkušnje pri gradnji in sanaciji individualnih hiš, stavb in inženirskih objektov, zato vam lahko ponudimo celovit visoko strokoven inženirski pristop k snovanju in izgradnji vaše hiše, poslovnega objekta, proizvodne hale itd.

Spremljamo vas že pri projektiranju, vas rešimo zapletenih birokratskih postopkov in brez ovir pridobimo gradbeno dovoljenje, izvedemo potrebne geodetske posnetke, odmere in zakoličbe ter zgradimo vašo stavbo kvalitetno in strokovno.

Ker je pomembno, da so že v fazi projektiranja upoštevani pravilni in racionalni tehnološki pristopi k gradnji vam nudimo celovito storitev od ideje, projektiranja, tehnološke in materialne optimizacije ter tudi samo izvedbo del, tako da bo vaša gradnja optimalna, racionalna in tehnično popolna tudi v smislu graditeljskih, energetskih in finančnih prihrankov.

Dodali bomo tudi naše bogate izkušnje in materialno-tehnična znanja o sonaravni izgradnji, ki bodo implementirana v vaše bodoče bivalno ali delovno okolje.

Z gradnjo bomo pričeli takoj po pridobitvi gradbenega dovoljenja in vam vaš dom ali delovni prostor predali v uporabo v najkrajšem možnem času.

Industrijske in proizvodne hale

Read more
Industrijske in proizvodne hale

Večstanovanjski objekti

Read more
Večstanovanjski objekti

Individualne hiše

Read more
Individualne hiše
PRENESI PREDSTAVITVENO BROŠURO: GRADNJE IN SANACIJE
Prenos

Za pravilno delovanje spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke imenovane piškotki, ki so nujni za delovanje in so že dovoljeni. Vaša izbira je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo.