SKUPINA SANING

Skupino Saning sestavljajo strokovna, tehnološka in izvedbena podjetja, ki pokrivajo celovit in visoko kakovosten nivo izvedbe sanacij, rekonstrukcij, gradenj ter opremljanja objektov. Naročnikom nudimo celovite tehnično-tehnološke rešitve, strokovno podporo in brezkompromisno izvedbo najzahtevnejših gradbenih in sanacijskih posegov.

Ustanovitev podjetja z blagovno znamko Saning sega v leto 1989, ko je manjša skupina strokovnjakov pod vodstvom ustanovitelja in edinega lastnika skupine podjetij pričela z implementacijo zahtevnih tehnoloških postopkov in novih pristopov na področju gradbenih sanacij predvsem industrijskih in infrastrukturnih objektov. Leta 1992 je bil sedež podjetja prenesen v Kranj, družba pa se je preimenovala v Saning International, d.o.o., Kranj.

Visoka strokovnost, profesionalen pristop in brezkompromisna izvedba so zagotavljali konstantno rast ter širjenje podjetja, ki danes na visoko specializiranem področju sanacij in specialnih del v gradbeništvu pokriva trge srednjega in južnega dela Evrope.

VIZIJA

Z lastnim razvojem, izkušnjami in tehnološkim napredkom ohraniti položaj enega izmed vodilnih ponudnikov v regiji na visoko specializiranem področju sanacij in specialnih del v gradbeništvu. Z implementacijo znanja in tehnologij širiti poslovanje na tuje trge ter utrditi položaj na območju celotne srednje in južne Evrope.

POLITIKA KAKOVOSTI

Zavezanost k brezkompromisni kakovosti je naša osnovna usmeritev in najpomembnejša vrednota. Kakovost poslovanja ter izvedbe načrtujemo, izvajamo in preverjamo v vseh delovnih procesih.

VARNOST PRI DELU

Varstvo pri delu zagotavljamo z določitvijo načinov in ukrepov za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu, stalnim teoretičnim izobraževanjem in praktičnim usposabljanjem zaposlenih, periodičnem pregledovanjem delovne opreme in preiskavami škodljivosti delovnega okolja. Ker varovanju zdravja pri delu dajemo velik pomen neprestano stremimo k dvigovanju standardov in širjenju varstvenih ukrepov.

PRENESI PREDSTAVITVENO BROŠURO: GRADNJE IN SANACIJE
Prenos

Za pravilno delovanje spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke imenovane piškotki, ki so nujni za delovanje in so že dovoljeni. Vaša izbira je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo.